"MühJeo'2015: Ulusal Mühendislik Jeolojisi Sempozyumu" Yapıldı

MühJeoDer tarafından her iki yılda bir düzenli olarak yapılmasına karar verilen Ulusal Mühendislik Jeolojisi Sempozyumlarının ilki olan 'MÜHJEO'2015: Ulusal Mühendislik Jeolojisi Sempozyumu (Prof. Dr. Fikret Tarhan Anısına)', 3-5 Eylül 2015 tarihleri arasında MühJeoDer ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nün işbirliğiyle Trabzon'da KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

3 ve 4 Eylül 2015 tarihlerinde iki gün süreyle mühendislik jeolojisi, hidrojeoloji ve jeotermal enerji konularında toplam 67 bildirinin sözlü olarak sunulup tartışıldığı sempozyuma çeşitli kurum ve kuruluşlar ile üniversitelerden 200 civarında katılım oldu.

Sempozyumda sunulan tüm bildirilerin tam metinleri Sempozyum Bildiriler Kitabı'nda basılmış ve bu kitap sempozyum sırasında tüm katılımcılara dağıtıldığı gibi, sempozyumun hemen sonrasında üniversitelerin Jeoloji Mühendisliği bölümleri ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının kütüphanelerine de gönderildi.

Sempozyumun üçüncü gününde bir heyelan gölü olan Uzungöl'e günübirlik teknik-turistik bir gezi düzenlendi.

Sempozyum kitabına buradan ulaşabilirsiniz. Açılan pencerede sol üst köşedeki 'İndir' butonuna tıklayarak kitabı indirebilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi: 15.11.2015